Broj pregledavanja: 1302

BIOGRAD NA MORU-građevinsko zemljište 1821 m2

ID: 498-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

400.620,00 € 3.018.471,39 kn

Grad:Biograd na Moru

Šira lokacija:Biograd na Moru

Cijena/m²:220,00 €

Površina:1.821,00 m²

Provizija agencije:2% + PDV


BIOGRAD NA MORU - U predjelu Donja Poškaljina, ulica Grande, prodajemo građevinsku parcelu površine 1821 m2. Parcela je pravokutnog oblika sa frontom širine cca 30 m! Prilaz je sa glavne asfaltirane prometnice. Udaljenost od mora je 1,4 km, a od centra mjesta je 2 km.

Biograd na moru je turističko mjesto udaljeno od Zagreba 310 km,  povezano autocestom, vrijeme putovanja 3 h i 15 min. Od Zadra, gdje se nalazi aerodrom, udaljeno je 30 km, odnosno 45 min. vožnje. Od Splita, gdje je također aerodrom, 135 km, odnosno 1 h i 35 min. 

Smješten je na malom polutoku i kopnu. Na njegovoj sjevernoj strani je uvala Bošana, a na južnoj Soline. Ispred grada su otoci Planac i Sv. Katarina. U uvali Soline nalazi se velika javna, pješčana plaža okružena borovom šumom. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svojem zaleđu, okolnim obalnim naseljima i gradićima i otokom Pašmanom. Gospodarstvo je bazirano na poljoprivredi, ribolovu i turizmu. Biograd je trajektna luka za otok Pašman. Zahvaljujući svom položaju na najrazvedenijem dijelu hrvatske obale Jadrana, ovo područje pruža izvrsne mogućnosti za nautički turizam i plovidbu kao malo koji dio Sredozemlja. U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i Parkovi prirode Telaščica i Vransko jezero. Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje.

Cijena: 220,00 €/m2

Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV i uključuje izradu kompletne kupoprodajne dokumentacije, upis vlasništva....

Ostali podaci

  • Novogradnja
  • Udaljenost do mora:
    1400 m
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna