Dizajn interijera – savjeti i usluge uređenja stambenih i poslovnih prostora

Ukoliko ste se odlučili prodati ili iznajmiti svoju nekretninu a imate dilemu da li je uređivati ili je ostaviti u postojećem stanju kontaktirajte nas . Vrlo često i mala ulaganja mogu promijeniti izgled nekretnine. Prvi dojam koji kupac ili najmoprimac stječe prilikom dolaska u nekretninu je važan, i ukoliko je nekretnina uredna i ostavlja ugodan dojam postiže se i bolja cijena.
Ukoliko ste kupac a nekretnina nije uređena i željeli biste postići funkcionalne i estetske promjene u prostoru također uz naše dizajnere i suradnike arhitekte i građevinare možemo Vaš prostor učiniti ugodnim, boljim i drugačijim od drugih.

Isto tako ako ste nekretninu kupili kao poslovno ulaganje za klasični ili dnevni najam, želite prenamjene prostora , ukoliko je nekretnina uredski prostor ili ulični lokal, nije svejedno kako ćete taj prostor urediti. Svaka djelatnost koja će se obavljati u tim prostorima ima svoje posebne uvjete za uređenje koji su propisani pravilnicima, uredbama, zakonima i sl. te treba pristupiti takvim uređenjima sa izrađenim projektima, troškovnicima uvažavajući propise koji su važeći za prostore koji su predmet uređenja.

Osim što možemo prodati vaše nekretnine, za kupca pronaći traženu nekretninu, za najmodavca iznajmiti nekretninu, a za najmoprimca pronaći odgovarajuću nekretninu, iste možemo svojim savjetima i uređenjem učiniti ugodnim za boravak i život, odnosno možemo stvoriti vaš novi dom.