Broj pregledavanja: 378

TUPČINA(Žumberak)-Građevinsko zemljište 1543 m2

ID: 664-1

Građevinsko zemljište, prodaja


42.000,00 € 

39.900,00 € 300.626,55 kn

Grad:Žumberak

Šira lokacija:Tupčina

Cijena/m²:25,86 €

Površina:1.543,00 m²

Koeficijent izgradivosti (%):30

Provizija agencije:2% + PDV


ŽUMBERAK-U naselju Tupčina prodajemo građevinsko zemljište površine 1543 m2. Tupčina je mjesto u Zagrebačkoj županiji, a administrativno je u sastavu općine Žumberak. Zemljište se nalazi unutar granica Parka prirode Žumberak-Samoborsko gorje. 

Na parceli se nalazi jednostavna zgrada tj. kuća za odmor koja se sastoji od prizemlja i potkrovlja. Ukupna GBP je 55,33 m2

Što se tiče uvjeta gradnje, najmanja dubina građevne parcele preporučuje se da bude u odnosu stranica 1:2 kod novoformiranih parcela. Najmanja udaljenost bočnog pročelja zgrade od bočne međe građevne parcele smije biti 3 m u slučaju da se na tom bočnom zidu izvodi otvor. Najmanja udaljenost građevinske linije od regulacijske linije je 5 m. Najveća izgrađenost građevne parcele za obiteljsku stambenu izgradnju može biti 30% površine građevne parcele. Najmanjom izgrađenošću se smatra površina od 80 m2 (55 m2 za stambeni dio zgrade te 25 m2 za gospodarsku zgradu). Najveća visina građevine se utvrđuje sa P+1, odnosno P+Pk što odgovara visini krovnog vijenca od najviše 6,90 m. 

S obzirom da je ovo i predio u kojem se razvija i turizam u nastavku u fotografijama se nalazi  prijedlog arhitekta koji je predložio projekt sa dva stana svaki po cca 60 m2 stambene površine koji se mogu iznajmljivati zasebno, turistima za odmor, ali naravno to može biti i cjelovita obiteljska kuća za svakodnevni život.

 

Naselje Tupčina od Zagreba je udaljeno 1 h i 20 min. vožnje, od Samobora 1 h i 10 min., a od Karlovca 50 min. Najbliže veće mjesto je Krašić koji je udaljen 14 km i tamo se nalazi trgovina, ljekarna, pošta, bankomat i osnovna škola. 

Zemljište se nalazi u području koje je izuzetno bogato florom i faunom. Šume i travnjaci dva su glavna ekosustava u kojima su nastanjene i neke rijetke i zaštićene vrste biljaka i životinja. Vodno bogatstvo također je odlika ovog prostora, a očituje se kroz brojnost izvora i vodotoka. Sopotski slap udaljen je 10 km. Razne su mogućnosti sportskih i rekreacijskih aktivnosti na području Parka - od šetnje, planinarenja, penjanja, biciklizma, jahanja u toplijim dijelovima godine, paraglidinga.

MOGUĆA ZAMJENA ZA STAN U ZAGREBU UZ NADOPLATU PRODAVATELJA!

Cijena: 39.900 eura

Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV i uključuje izradu kompletne kupoprodajne dokumentacije, upis vlasništva....

  Dozvole

  , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Orijentacija:
  Istok,Zapad,Sjever,Jug

Opis nekretnine

 • Miran predio
 • Plaćen priključak struje
 • Plaćen priključak vode
 • Pogled na planine
 • Prilaz - asfaltirani
 • Katnost izgradnje:
  P+1; P+Pk
 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna